+32(0)3/877.77.63

Over ons

Boekhoudkantoor Van Ouytsel

Business coach
Boekhoudkantoor Van Ouytsel is een jong en dynamisch boekhoudkundig-fiscale dienstverlener sinds meer dan 10 jaar gevestigd in Aartselaar nabij A12 op de as Antwerpen-Brussel. Als business coach van onze cliënten kan Boekhoudkantoor Van Ouytsel haar cliënten optimaal ondersteunen in hun bedrijfsvoering.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat onze cliënten boekhoudkundig en fiscaal tiptop in orde zijn met de regelgeving. Maar bovenal werken wij samen met de bedrijfsleiding van onze cliënten opdat deze een bloeiende onderneming kunnen runnen. Deze bedrijvigheid draagt aldus bij aan het succes van onze cliënten, onze medewerkers en onze stakeholders.

Ons kantoor is een dynamisch werkende business coach, die zich heeft gespecialiseerd in professionele, zakelijke, administratieve dienstverlening voor vrije beroepen en KMO's.

Boekhoudkantoor Van Ouytsel is actief op het terrein van boekhouden, fiscaliteit, financiële administratie alsmede automatiseringsadviezen in samenwerking met onze partners. Als business coaches zijn we eerste-rangs-adviseurs van een groeiend aantal opdrachtgevers. Het uiteindelijke doel is om het beste in ondernemers naar boven te brengen en hen een stevige basis bieden voor verdere groei en uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten. En dit vanuit een intensief persoonlijk contact met onze relaties.

Visie
Een complexe informatiemaatschappij noodzaakt PROACTIEF werken en zoals B.W. Calloway het perfect verwoord heeft "We cannot direct the wind, but we can adjust our sails".

De boekhouder van de toekomst is een BUSINESS COACH. De business coach heeft kennis van en over zijn cliënten en begrijpt waar de cliënt mee bezig is. Dit stelt de business coach in staat om die rapportage aan te leveren waar de cliënt behoefte aan heeft. De business coach is ook in staat om proactief te werken en steeds op voorhand in te spelen op de toekomstige noden van zijn cliënt.

Boekhoudkantoor Van Ouytsel staat voor een kwalitatieve dienstverlener OP MAAT waar de cliënt centraal staat.

Onze werkwijze

1 - Intake gesprek

2 - Opstart van de samenwerking

3 - Operationele samenwerking

4 - Jaarlijkse retrospectieve

Ons kantoor